Contact

Gerhard Hobelman,
Aaltenseweg 11, 
7021 HR  Zelhem.  
Tel: 0314-627200   
Email:  
gerhard@internationalschoolofministries.nl  

Voor ISOM Nederland heeft Gerhard Hobelman de coördinatie van deze bijbelschool. U kunt bij hem terecht met uw vragen en bestellingen.

 

Het lesprogramma van ISOM bestaat uit vijf basis semesters en meer dan 10 Bachelor modules, gedoceerd door meer dan 70 christelijke onderwijzers en leiders. Elk semester zijn er DVD lessen, werkboeken voor elke student, groep studies en huiswerk opdrachten. De leraren van het ISOM leerplan zijn allemaal zeer onderlegd met hun specifieke onderwerpen en veel van hen zijn bekend door hun internationale bedieningen. De training is zo ontworpen dat het uitermate praktisch en relevant is in het dagelijkse leven. De theologie van het programma is degelijk en is wereldwijd in de dagelijkse praktijk getest.

Door de kracht van het multimedia format, kunnen ISOM Bijbelscholen gedurende het gehele jaar starten in de kerken, in huiskringen, in jeugdgroepen en zelfs thuis met een klein groepje kennissen en vrienden!

De ISOM Bijbelschool is ontwikkeld met de gedachte om die christenen te trainen die geen fulltime bijbelschool kunnen bezoeken. Normaal gesproken behelst die groep 95% van de gelovigen in de plaatselijke gemeenten. Door de kracht van het multimedia format, kunnen ISOM Bijbelscholen gedurende het gehele jaar starten in de kerken of in de huizen van de mensen.

Bekende leraren, waarvan u les gaat ontvangen, zijn onder andere: PG Vagis, Bill Winston, Al Gill, John Bevere, Brian Houston, Dr. Dick Eastman, Bayless Conley, Bill Hornsby, John Bevere, Jack Hayford, Joyce Meyer, Dr. David  Shibley, Dr. R.A. Bernard en vele anderen.